Hoe klantenservice dus NIET moet!

Door mvds op woensdag 27 juni 2018 13:34 - Reacties (36)
Categorie: Hardware, Views: 12.852

In den beginne...
Nou ja, zo lang hoeven we niet terug maar het was zo omstreeks augustus 2017 dat ik op zoek was naar een nieuwe lamp boven mijn eettafel. Ik had sinds maart dat jaar de sleutel van mijn woning en ik had inmiddels vrijwel alle verlichting vervangen door LED lampen. Mijn nieuwe lamp zou dus ook een LED lamp moeten zijn en de keuze was gevallen op een mooi armatuur van Philips, namelijk de Philips myLiving Byzantin.

https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/3655711P1-IMS-nl_NL?wid=494&hei=435&$pnglarge$

Het armatuur heeft 6 lichtbronnen van 5 Watt elk. Nou is 30 Watt aan LED licht best veel dus een dimmer was wel handig. Ik had de website en de brochure gecheckt en beiden meldden dat het armatuur dimbaar zou zijn.

In de praktijk
Ik hang het armatuur op en sluit hem aan op de bestaande dimmer. Helaas, de dimmer die ik had (Berker 2874) bleek een halogeen dimmer te zijn die niet geschikt was voor LED lichtbronnen. Dus ik ga op zoek naar een dimmer die wel voor LED lichtbronnen geschikt is (Peha D431 Led dimmer). Dimmer vervangen en... niks. De lamp gaat aan en wanneer ik draai aan de knop zie je de lamp knipperen en je hoort een hoop gebrom maar dimmen, ho maar!

Stukje extra info: Philips maakt gebruik van een systeem waarbij het dossier opgeslagen is en zo ook toegankelijk is voor de klant. Handig, want zo kan je precies zien wanneer er contact is geweest!

Eerste contact
Dat was het moment dat ik voor de eerste keer contact had met de klantenservice van Philips Lighting. Dit is op 3 sept 2017. Ik kreeg een lijstje toegestuurd met daarop een hele lijst met dimmers en het bleek dat mijn armatuur buitengewoon kieskeurig was wat betreft dimmers. Er stonden maar enkele dimmers tussen die Philips getest had in combinatie met mijn armatuur waarvan ze konden garanderen dat het ook zou gaan werken. Ik kies er daar een van (Berker 2867/10), monteer deze en.... ik zie hetzelfde gedrag. Brommen, knipperen, maar niet dimmen.

Tweede contact
Tweede contact met de klantenservice. Dat was op 4 sept 2017. Eerste vraag was natuurlijk het case nummer, ik geef deze en vervolgens kon ik leuk alle vragen die voorgaande keer gesteld waren nogmaals beantwoorden. Oke, geen probleem, doe ik wel. Ze komen tot de conclusie dan het aan de lamp moet liggen. Deze gaat dus terug.

Derde contact
Meer dan 6 weken later (!!!) op 25 okt 2017 krijg ik bericht dat er een nieuwe lamp onderweg is naar mij met de melding dat er inderdaad een defect was aangetroffen in het armatuur. Ik wilde graag weten wat er dan defect was dus ik ga bellen met de klantenservice. Ze konden mij niet vertellen wat er was gevonden, alleen dat er in het dossier stond dat er een defect was. Hmm, apart. Maar vooruit. Er zou een nieuwe lamp worden opgestuurd. Deze bleek dus al onderweg te zijn aangezien diezelfde avond (de 25ste dus) er een koerier aan de deur stond met een nieuw armatuur. Gewoon pure mazzel dat ik thuis was dus, fijn gecommuniceerd Philips!

Vierde contact
Je raad het al... Ik pak hem meteen uit, hang hem op, sluit hem aan en... Precies hetzelfde! Brommen, knipperen maar niet dimmen! Meteen diezelfde avond weer een melding gemaakt.

Vijfde contact
Op 1 november 2017 krijg ik reactie van Philips. Ze wisten mij te vertellen dat ik de verkeerde dimmer gebruik. Deze reactie was gebaseerd op de informatie die ik bij het eerste contact had verstrekt. Dat ging inderdaad over een dimmer die niet samen kon werken met het armatuur, echter was in het dossier ook al opgenomen dat deze dimmer allang was vervangen. Goed dat jullie het dossier doorlezen voordat jullie een reactie sturen Philips, maar ach ja, fouten maken is menselijk zullen we maar zeggen. Natuurlijk reageer ik hierop dat inmiddels de dimmer al vervangen is en dat de huidige dimmer (Berker 2867/10) op hun lijst van compatible dimmers staat!

Zesde contact
Op 2 november krijg ik excuses omdat ze niet goed gekeken hadden en de melding dat ook de nieuwe lamp zou worden opgehaald. Deze werd 10 november (op mijn verzoek voor die dag) opgehaald.

Zevende contact
20 December (jazeker, 6 weken nadat de lamp is opgehaald!) krijg ik de vraag of het armatuur die ik op 13 november heb ontvangen (ehh, wat? dat was 25 oktober al hoor, wat gewoon in het dossier staat!) nu wel werkt. Dusss. Ik dus uitleggen dat deze inmiddels allang al weer terug is omdat deze hetzelfde gedrag vertoonde. Maar dat ik reuze benieuwd was naar een update! Maar het werd weer stil...

Achtste contact
6 Feb 2018 inmiddels, het begon wel erg lang te duren (understatement!) dus ik ging maar weer eens bellen. Ze zouden er achteraan gaan en binnen een week zou er contact worden opgenomen met mij.

Negende contact
Waarschijnlijk zit ik op een andere kalender dan Philips want op 23 maart (jawel, weer 6 weken later, ze zijn wat dat betreft redelijk consequent!) komt er dan toch een reactie! Mijn lamp zou pas weer eind juli beschikbaar komen, of ik daarop wilde wachten. Een andere optie was een vervangende lamp.

Tiende & elfde contact
Ik was inmiddels best gecharmeerd geraakt van Hue producten, dus ik ging voor een mooi Hue armatuur. Mijn keuze werd doorgegeven op 4 april en op 5 april de bevestiging dat mijn keuze doorgegeven was. Er zou gekeken worden of de lamp op voorraad was zodat deze kon worden verstuurd naar mij.

Twaalfde contact
Op 16 mei (weer 6 weken later, zie jij al een patroon?) kreeg ik telefoon, de door mij uitgekozen lamp was een Hue lamp, dat mag niet! Je kan niet een niet Hue lamp omruilen voor een Hue lamp, ook al valt deze binnen het budget. Mooi dat jullie daar zo lang voor nodig hebben om mij dat te vertellen :( Pfff, nou oke, dan mijn geld terug graag!

Ik kreeg een bvestigingsmail waarin staat dat ik mijn geld terug krijg, het zou echter wel tot 30 dagen kunnen duren. Ach ja, boeiend, als ik steeds 6 weken op reactie moet wachten, kan ik ook wel 30 dagen wachten op mijn geld hoor! (Dat bleken dus 30 werkdagen te zijn, wat dus ook weer 6 weken is)

Dertiende contact
Ik kreeg telefoon van iemand die mij wist te vertellen dat mijn verhaal wel heel vreemd was en dat ze graag meer informatie wilde hebben, ik heb hem een samenvatting gegeven van alles wat er in het dossier staat (kon hij blijkbaar zelf niet in) en hij verteld mij dat ze gingen onderzoeken of de info die op de site staat (en in de brochure en op de doos) wel klopte. Dus of de lamp wel dimbaar zou moeten zijn.

Veertiende contact
Nogmaals telefoon van dezelfde mijnheer met de mededeling dat de productinformatie niet klopte. De lamp is helemaal niet dimbaar en dat had ook niet op de website (en in de brochure en op de doos) mogen staan. vreemd genoeg heb ik verder niks meer van gehoord en dit is ook niet opgenomen in het dossier :?

Vijftiendecontact
Ik begon mij al af te vragen waar mijn geld bleef en was van plan om contact op te nemen maar Philips was mij voor.... Op 26 juni (jawel, gisteren dus!) krijg ik een mail. Excuses, (de zoveelste!) er zijn fouten gemaakt (yep, zeg dat wel!) maar ze kunnen mij twee oplossingen bieden.
1. Een alternatieve lamp
2. Wachten tot mijn lamp weer beschikbaar komt ergens eind juli

https://tweakers.net/ext/f/iWASFeWbAZ1ArOQNbX1a0Z4g/full.png

En toen was ik dus weer terug bij af.... En dat was voor mij de druppel, de zaak ligt nu bij mijn rechtsbijstand... Kijken of ik ook het geld voor de dimmer terug kan krijgen van Philips!

edit: Zestiende contact
Ik heb eindelijk mijn geld terug!!!! Zonder bericht had ik ineens het geld op mijn rekening staan, waarschijnlijk heeft het "dreigen" met de rechtsbijstand toch geholpen! Of wellicht heeft de advocaat contact opgenomen, geen idee. Maar hoe dat ook, ik heb mijn geld terug!

Volgende: Hoe makkelijk kan je het oplichters maken? 10-'18 Hoe makkelijk kan je het oplichters maken?
Volgende: Autisme 01-'18 Autisme

Reacties


Door Tweakers user nldls, woensdag 27 juni 2018 13:43

Mooi verhaal! Gelukkig niet herkenbaar.
Overigens: minder wattage een oplossing?

Door Tweakers user mvds, woensdag 27 juni 2018 13:46

nldls schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 13:43:
Mooi verhaal! Gelukkig niet herkenbaar.
Overigens: minder wattage een oplossing?
Er hangt inmiddels een Hue armatuur die prima dimbaar is ;) Die had ik alvast gekocht omdat ik al een vaag vermoeden had dat het lang zou duren voordat ik mijn geld zou hebben.

Door Tweakers user Napsju, woensdag 27 juni 2018 13:54

Wat me niet helemaal duidelijk is, waar heb je het armatuur gekocht? Bij Philips zelf?

Door Tweakers user Jeroenneman, woensdag 27 juni 2018 13:56

Dat er nog mensen intrappen dat Philips zogenaamde hoogwaardigere spullen maakt dan bijv een Yeelight...

Daar heb je dit gezeik niet, en je spaart ook nog eens tientallen euro's uit.

Door Tweakers user mvds, woensdag 27 juni 2018 13:59

Napsju schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 13:54:
Wat me niet helemaal duidelijk is, waar heb je het armatuur gekocht? Bij Philips zelf?
Ja klopt, gekocht via Philips zelf

Door Tweakers user Napsju, woensdag 27 juni 2018 14:02

mvds schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 13:59:
[...]

Ja klopt, gekocht via Philips zelf
Dan mag je ervaring zeker ook hier.

[Reactie gewijzigd op woensdag 27 juni 2018 14:03]


Door Tweakers user mvds, woensdag 27 juni 2018 14:13

Napsju schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 14:02:
[...]

Dan mag je ervaring zeker ook hier.
Hij staat er, niet dat het veel nut zal hebben aangezien er zo te zien weinig mensen daar rechtstreeks kopen

Door Tweakers user matroosoft, woensdag 27 juni 2018 15:07

Zo te horen krijgen de medewerkers een notificatie als er binnen een openstaande case 30 werkdagen niets veranderd is. :D Wat een gedoe zeg..

[Reactie gewijzigd op woensdag 27 juni 2018 15:10]


Door Tweakers user Fairy, woensdag 27 juni 2018 15:55

De lamp voldoet niet aan de eisen en de produktinformatie is onjuist. Jij hebt recht op geld terug. Dit is zo klaar als een klontje. Je hoeft geen genoegen te nemen met een alternatief.

Rare zaak dit. Dit zou je toch heel makkelijk moeten kunnen op basis van non conformiteit, want bijna een jaar wachten op een lamp slaat echt nergens op. Ze zouden het geld terug moeten storten en een hele grote bos bloemen er achteraan vanwege alle fuckups.

Door Tweakers user Fairy, woensdag 27 juni 2018 15:56

PS. Zat er geen verkoper tussen? Normaliter ga je met zo'n lamp naar een winkelier met de melding "Doet het niet" en dan is het aan de winkelier om dit verder af te handelen met de importeur.

Door Tweakers user Endy, woensdag 27 juni 2018 16:14

Mooi geschreven en inderdaad op het gebied van 'service' en 'degelijke' producten herkenbaar. V.w.b betrouwbaarheid; Hier 3 Philips armaturen gekocht a 100 euro per stuk, van 2 van de 3 armaturen waren de tornado lampjes al stuk of aan het uitvallen totdat deze niet meer werkten. TL lamp van Philips nieuw uit doos, en al defect. Dure Philips dimbare ledlampen (dimmable led 470 lumen) zou moeten werken met mijn staande dimbare lampen. De lichtsterkte varieert te pas en te onpas. Goedkope niet merk dimbare ledlampen nergens last van.

Service tja; was op zoek naar een mooie dect telefoon bij Philips. Volgens site leverbaar volop reclame van die monilith m9951b/01, dealer locator actief op site maar na wat speurwerk en informeren bij support Philips wordt dit nooit meer gemaakt. Verzoeken via website en tips en mailen om de dealer locator er af te halen en de website bij te werken daar wordt niets mee gedaan.

Ik was vroeger zeker te spreken over Philips maar na alle veranderingen en dingen die elders onder naam worden geproduceerd plus de 'service' en betrouwbaarheid laat ik het voortaan zoveel mogelijk links liggen.

[Reactie gewijzigd op woensdag 27 juni 2018 16:16]


Door Tweakers user mvds, woensdag 27 juni 2018 16:25

Fairy schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 15:56:
PS. Zat er geen verkoper tussen? Normaliter ga je met zo'n lamp naar een winkelier met de melding "Doet het niet" en dan is het aan de winkelier om dit verder af te handelen met de importeur.
Nee hoor, er zat geen verkoper tussen. Philips heeft een eigen webshop waar je spullen op kan kopen. Er is wel een retailer die vervolgens de lamp verstuurd, maar Philips is de verkopende partij en dus ook de partij waar ik moet aankloppen als het niet werkt

Door Tweakers user mvds, woensdag 27 juni 2018 16:27

Fairy schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 15:55:
De lamp voldoet niet aan de eisen en de produktinformatie is onjuist. Jij hebt recht op geld terug. Dit is zo klaar als een klontje. Je hoeft geen genoegen te nemen met een alternatief.

Rare zaak dit. Dit zou je toch heel makkelijk moeten kunnen op basis van non conformiteit, want bijna een jaar wachten op een lamp slaat echt nergens op. Ze zouden het geld terug moeten storten en een hele grote bos bloemen er achteraan vanwege alle fuckups.
Oh, ik weet dat ik heel sterk sta hoor en ik heb ook veel meer geduld getoond dat ik hoef te doen. Ik heb gelukkig ook een rechtsbijstandsverzekering waar ik op terug kan vallen ;)

Door Tweakers user Crim, woensdag 27 juni 2018 16:48

Dan weet je ook gelijk waar de winkeliers over het algemeen mee te maken hebben, en maar afgezeken worden door consumenten als iets langer dan een paar dagen duurt.

Door Tweakers user SpoekGTi, woensdag 27 juni 2018 17:13

Totaal een hele andere ervaring met Philips Lighting.

Tot 2 maal een RMA gehad van een Hue lamp, werd opgehaald, en met 4 dagen had ik een nieuwe.

Door Tweakers user IStealYourGun, woensdag 27 juni 2018 22:14

mvds schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 16:27:
[...]

...ik heb ook veel meer geduld getoond dat ik hoef te doen.
En of, ik zou nooit 6 weken wachten tussen contacten. (0_0)

Zelf eigenlijk goede ervaring met producten van Philips, maar hun shop is volgens mij wel wat aan de dure kant.

Door Tweakers user Aganim, woensdag 27 juni 2018 23:13

Ik begrijp eigenlijk even iets niet. De ondersteuning is compleet van de pot gerukt, maar toch koop je weer rustig iets nieuws van ze? Misschien dat ik zo principieel ben, maar na zo'n ervaring zouden ze me geld.toe moeten geven om nog een lamp van ze in huis te halen. |:(

Dit laat weer duidelijk zien dat klantenservice niet belangrijk is, immers blijf je er braaf kopen. Ik zou dit eens bij onze klanten moeten proberen, ik zit duidelijk in de verkeerde sector. :+

[Reactie gewijzigd op woensdag 27 juni 2018 23:16]


Door Tweakers user mmniet, donderdag 28 juni 2018 08:20

als het niet in relatie staat tot healthcare wordt eigenlijk alles onder naams-licentie gemaakt. Dus een andere fabrikant dan philips met het naampje van philips erop.

Neemt niet weg dat het een belachelijke situatie is. Dat het woordje dimbaar erop gekomen is kan in principe gebeuren. Ergens in een basisspecificatie staat het erop en de andere marketing mensen nemen het gewoon over, dat is niet zo heel bijzonder. Ik bedoel, iemand van marketing gaat in de regel niet controleren of de technische specs die hij/zij aangeleverd krijgt wel kloppen., dat is praktisch niet haalbaar.

Dat het een jaar duurt het hele proces en nog niet goed is, is gewoon niet goed te praten. Daar moet iets tegen over staan lijkt me.

Verder heb ik zelf goede ervaringen met dimbare led spots, de DAB+ radio en de tandenborstel van philips.

Door Tweakers user Stoelpoot, donderdag 28 juni 2018 09:20

Ik ga hier puur af van de IANALs en Floppus van Tweakers Shopping Forum, maar van wat ik zie is het product dus non-conform adhv de gegeven informatie, en kan Philips dat niet aanpassen?

Dan komt het er op neer dat Philips volledig in gebreke staat en gewoon het geld zal moeten terugstorten. Daar mag ook gewoon een ingebrekestelling voor worden geschreven. Als je rechtsbijstand hebt, kunnen die dat waarschijnlijk ook voor je doen, dan weet je dat het goed zit.

Door Tweakers user S0epkip, donderdag 28 juni 2018 09:43

Holy shit wat een gezeik. Duidelijk geen Philips meer.... (lighting is verkocht)

Door Tweakers user mvds, donderdag 28 juni 2018 09:49

Aganim schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 23:13:
Ik begrijp eigenlijk even iets niet. De ondersteuning is compleet van de pot gerukt, maar toch koop je weer rustig iets nieuws van ze? Misschien dat ik zo principieel ben, maar na zo'n ervaring zouden ze me geld.toe moeten geven om nog een lamp van ze in huis te halen. |:(

Dit laat weer duidelijk zien dat klantenservice niet belangrijk is, immers blijf je er braaf kopen. Ik zou dit eens bij onze klanten moeten proberen, ik zit duidelijk in de verkeerde sector. :+
Als ik na een slechte ervaring geen producten meer van het merk zou mogen kopen dan blijven er weinig merken over hoor. En over het algemeen heb ik weinig tot geen problemen gehad met Philips producten. En dat de productinfo niet klopt is dom maar het kan gebeuren, maar dat de klantenservice hun klanten zo behandeld is gewoon... tja... belachelijk

Door Tweakers user mvds, donderdag 28 juni 2018 09:50

Stoelpoot schreef op donderdag 28 juni 2018 @ 09:20:
Ik ga hier puur af van de IANALs en Floppus van Tweakers Shopping Forum, maar van wat ik zie is het product dus non-conform adhv de gegeven informatie, en kan Philips dat niet aanpassen?

Dan komt het er op neer dat Philips volledig in gebreke staat en gewoon het geld zal moeten terugstorten. Daar mag ook gewoon een ingebrekestelling voor worden geschreven. Als je rechtsbijstand hebt, kunnen die dat waarschijnlijk ook voor je doen, dan weet je dat het goed zit.
Klopt, het nadeel is wel dat ze dus inderdaad hebben toegegeven dat het product niet dimbaar is en dat het dus een fout in de specificaties is geweest, maar dat ze juist die info niet opgenomen hebben in het dossier.

Door Tweakers user Supercop, donderdag 28 juni 2018 11:33

Philips is de afgelopen decennia al niet meer wat het is geweest. Voor Philips Medical ben je aan het goede adres, de verzorgingsproducten ook overigens (volgens mij valt dat ook onder medical) maar voor de rest, heel ver weg blijven van Philips.

Ik heb genoeg ervaring met de huidige generatie Philips producten om nooit meer iets te kopen van dit merk, elke keer weer een faal product dat binnen een paar maanden stuk is, en vervolgens maanden werk om je geld o.i.d terug te krijgen

Door Tweakers user B00st3r, donderdag 28 juni 2018 11:39

Zo, wat een werk voor een paar lampjes... Ga terug naar de winkel en probeer een andere set? Scheelt je een jaartje ongemak lijkt me.

Door Tweakers user mvds, donderdag 28 juni 2018 11:52

B00st3r schreef op donderdag 28 juni 2018 @ 11:39:
Zo, wat een werk voor een paar lampjes... Ga terug naar de winkel en probeer een andere set? Scheelt je een jaartje ongemak lijkt me.
Het gaat om een armatuur die iets meer kost dan "een paar lampjes" ;)

Door Tweakers user Curva, donderdag 28 juni 2018 12:13

Wat een verhaal zeg, bijna een jaar mee bezig. Je hebt meer geduld dan mij, want ik zou er in december al helemaal klaar mee zijn.
Jammer dat ze de dossiers niet goed lezen en/of beschikbaar maken voor alle medewerkers zodat een klant goed geholpen kan worden.

Door Tweakers user MainframeX, donderdag 28 juni 2018 12:54

Merkwaardig dat grote A merk bedrijven nog steeds anno 2018 hun klantenservice zo slecht bestieren. Vooral als je rekent dat men zomaar een slechte review gezet kan hebben op social media of een ander kanaal. Ik heb het laatst ook gehad met Kobo; Mijn betaling werd in de app na aanschaf niet bevestigd waardoor ik m'n ebook niet kreeg maar wel geld afgeschreven was. Het duurde ongeveer een maand en een half forensisch onderzoek voordat ze eruit waren dat ik toch wel recht had op dat boek. Echt belachelijk.

Door Tweakers user YourMom, donderdag 28 juni 2018 14:17

Holy crap!!

Ik heb al betere service gekend van Chinese webwinkels die via Amazon verkopen, dat zegt genoeg eigenlijk. 8)7

Door Tweakers user coolbvrobin, donderdag 28 juni 2018 15:21

Uit mijn ervaring met led lampen en dimmers is (werkt niet)
Ik koop een speciale led/halogeen dimmer van klik aan klik uit.
Duw dimbare led in de halogeen lamp, knippert alleen maar werkt voor geen meter
Ik bellen naar ze ( 100X kunnen doen) ja er is een ontwerpfout in ons product u moet een led bypas module er tussen doen, maar die krijgt u van ons wel.
Krijg dat binnen sluit het aan , hey het werkt!
Maar nu komt het, ja leuk het led bypas module past niet tegelijk met de dimmer in de muur (inbouw dimmer) . dus ik had er niks aan gewoon weer halogeen er in geduwd wat een drama voor wat dimbare ledjes. 8)7

Door Tweakers user wibra, vrijdag 29 juni 2018 13:22

jammer genoeg herkenbaar. support medewerkers die niet het dossier lezen, lange feedbackloops, ... teveel keer al meegemaakt.

Als gevolg hiervan koop ik nooit meer het merk Acer of van de winkel pixmania, maar die laatste bestaat al niet meer. Maar ik hoor gelijke horrorverhalen van sites als ibood, dus daar zal je me ook nooit iets zien kopen.

Door Tweakers user JJ Le Funk, vrijdag 29 juni 2018 21:41

positief gezien blijven ze je helpen en helpen en helpen.

Door Tweakers user mvds, vrijdag 29 juni 2018 23:23

MrJayMan schreef op vrijdag 29 juni 2018 @ 21:41:
positief gezien blijven ze je helpen en helpen en helpen.
Mwah, daar denk ik iets anders over ;) Als ze mij werkelijk zouden helpen dan zouden ze proberen afspraken na te komen en niet steeds alles wat toegezegd is weer gaan veranderen waardoor ik effectief steeds weer bij af moet beginnen.

Door Tweakers user Basilange, zondag 1 juli 2018 09:41

SpoekGTi schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 17:13:
Totaal een hele andere ervaring met Philips Lighting.

Tot 2 maal een RMA gehad van een Hue lamp, werd opgehaald, en met 4 dagen had ik een nieuwe.
Lijkt inderdaad een andere afdeling.

Door Tweakers user Basilange, zondag 1 juli 2018 09:43

coolbvrobin schreef op donderdag 28 juni 2018 @ 15:21:
Uit mijn ervaring met led lampen en dimmers is (werkt niet)
Ik koop een speciale led/halogeen dimmer van klik aan klik uit.
Duw dimbare led in de halogeen lamp, knippert alleen maar werkt voor geen meter
Ik bellen naar ze ( 100X kunnen doen) ja er is een ontwerpfout in ons product u moet een led bypas module er tussen doen, maar die krijgt u van ons wel.
Krijg dat binnen sluit het aan , hey het werkt!
Maar nu komt het, ja leuk het led bypas module past niet tegelijk met de dimmer in de muur (inbouw dimmer) . dus ik had er niks aan gewoon weer halogeen er in geduwd wat een drama voor wat dimbare ledjes. 8)7
In Maastricht is een klein zaakje. Je neemt je dimbare lamp mee vervangt alles door ledjes en zij kijken of het allemaal goed dimt en of er iets aangepast moet worden. Met andere woorden je loopt daar altijd weg met een goed gedimde lamp en je betaald een paar euro meer per ledje. Scheelt een hoop gedoe en tijd.

Door Tweakers user TheRyzenDude, maandag 2 juli 2018 16:33

Jeroenneman schreef op woensdag 27 juni 2018 @ 13:56:
Dat er nog mensen intrappen dat Philips zogenaamde hoogwaardigere spullen maakt dan bijv een Yeelight...

Daar heb je dit gezeik niet, en je spaart ook nog eens tientallen euro's uit.
Yeelight's zijn heerlijk en eenvoudig :D


Reageren is niet meer mogelijk